14 Mayıs 2016 Cumartesi

LONDRA'DA CEVRE DUYARLILARI SINIR TANIMIYOR ENVIRONMENTALIST SENSITIVITY IN LONDON

Tags

LONDRA'DA ÇEVRE DUYARLILIĞI SINIR TANIMIYOR


Londra'da bir grup çevre duyarlısı tüm dünyanın  dıkkatini çekecek bir eyleme imza attı

Eksoz gazlarının müthiş bir şekilde çevreyi kirletmekle kalmayıp iklim değişikliklerine neden olduğunu belirten eylemciler yüzlerce bisikletli petrol bağımlılıklarımızı kırmak için yarın Hyde Park’ın köşesindeki Wellington Kemeri’nde buluştular. 



6 ayrı noktadan başlattıkları sürüş, yarı çıplak ya da çıplak sürücüler tarafından küresel problemler için harekete geçirme çağrıları yaptılar. 
bizlere kültürümüze oldukca marjinal gelen bu alışılmadık güzel eyleme, farklı kapalı giyinik kültürlerin eleştirisi olsa bile biz yapabileceklerinin en güzelini yaptıklarını düşünüyoruz. 
Eylemciler ayrıca bisikletçilerin trafik içerisindeki güvenliğine de dikkat çektiler.


 Londra’da yasalarına göre çıplaklık yasak değil.  Halk eylemcilere katılmasa bile hepimizin dünyası için uğraşıyorsunuz sizi gönülden destekliyoruz der gibi neşeyle alkışlayıp seyrettiler.
Orantısız weka ve yaratıcılık taşıyan bu gibi eylemler birqw olsun dünyanın gelecegi için umut veriyor.”World Naked Bike Ride” eylemi, fosil yakıtlara bağımlılığımızı yok etmek için bize sürekli farklı renkli güzel seçenekler sunuyor.

Bizde onlara yürekten teşekür ediyoruz.Çünkü dünya küçük bir köy ve hepimiz birlikte batıyoruz.
Aslında bu eylemler dünya'ya değil insanın insanlığın kendine kendi geleceğine sahip çıkmasıdır. dünya ve doğaya bir şey olmaz kendini çabuk kurtarır ve yeniler olsa olsa nesli tükenmiş insan irkından sonra başka tür canlılarla yoluna devam eder.   
https://www.facebook.com/insan-1619324298340133/









EmoticonEmoticon