4 Mart 2016 Cuma

EN TEHLİKELİ FAŞiST HANGİ FAŞİSTTİR ?

EN TEHLİKELİ FAŞİST KİMDİR?

En tehlikeli faşizm kendileri gibi düşünmeyenlere faşist diyenlerin faşizmidir. 
Onlar düşünmesini bilmedikleri gibi hiç bir şey bilmediklerini de bilmezler. 
Cehalet insani korkunç hayvanlar gibi saldırgan ve küfürbaz yapar. 
Aynı toplumda yaşayan gelişmiş insanlar bunlarla uğraşmazlar "Aman bize bulaşmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar" düşüncesiyle çalıya dalanmaktansa dağı dolanmayı tercih ettikçe bunların hegomanyası ve faşizmleri de aynı oranda artar.
Ama sorsanız Sosyalistiz derler Sosyalistlikleri taa "biji emperyalizm"e kadar uzanır bir türlü zannettikleri etnik aidiyetlerinden dinden mezhepten töreden feodal öğretilerinin bilinçaltlarına verdiği duygularından kurtulamazlar.
Siz toplumda bilgisiz eğitimsiz sağcı ve milliyetçi görünüp bir çoklarının faşist dediklerinden korkmayın bunlar diğerleri kadar tehlikeli değildir.
Tek başlarına hareket kabiliyetleri yoktur nereye sürersen oraya giderler.
ancak kendileri gibi düşünmeyen kendilerinden farklı düşünen kendilerini eleştiren destek vermeyen diğer tüm insanlara faşist diyenlerin faşizminden korkun faşist eylemler hakkında eğitimlidirler,tek başlarına hareket kabiliyetleri gelişmiştir.
Her insan gibi onlarda ezilmişlerdir ezilmişliklerinden dolayı savundukları her şeyde gerçekleştirdikleri tüm faşist eylemlerde haklı ve doğru olduklarını zannederler.
sadece devletin askerin polisin şiddet eylemlerinin faşizm olduğunu kendi eylemlerinin hatta eşlerine kardeşlerine uyguladıkları şiddet eylemlerinin dahi faşizm olabileceğini bilmezler
Doğduklarından beri yakıp yok ettikleri okula gitmeyip sağlıklı eğitim almadıklarından bu paradigmayla bu öğretilerle büyümüşlerdir.
ırçlık ve fazişzm artık  onların tarzı olmuştur.
Irkçılık ve faşizm kuduz mikrobu gibidir.
Bulaşıcıdır,
En çok mağdur olanı etkiler. 
Mağdur olmuş,yada saldırıya uğramış veya buna inanmış halkların Irkçılığı ve faşizmi daha acımasız olur. 
Bu mikrobun aşısı insan sevgisi ve Sosyalist bilinçtir. 
Pastörleri ise"MM"dir (Mevlana / Marks)
Unutun felsefi literatürleri, faşizmin kelime kökenini italya'yı Mussolini'yi falan çocuklarınız Faşizm nedir kimlere faşist derler diye sorarsa onalara kısaca deyinki "kendileri gibi düşünmeyen kendilerinden olmayan diğer tüm insanlara Faşist diyenlerdir en tehlikelileri bunlardır"Bizim topraklarımızda en doğru tarif budur.
Karl Marks
Mevlana Celalettin Rumi


EmoticonEmoticon