10 Eylül 2015 Perşembe

BOP projesi ve Türkiye'den KOP projesi için, KAOS planı!!!!!

Tags

     
BOP projesi ve Türkiye'den KOP projesi için KAOS planı!!!!!

Barış diyerek çözüm süreci diyerek Türkiye iç savaşa hazırlanacak diye daha önce bu sayfada  defalarca yazdık eski takipcilerimiz mutlaka okumuştur...

Çözülme süreci ile ilgili bu güne kadar atılan tüm adımlar Ayrılmak isteyen kürtlerin isyanının alt yapısını hazırlamak Federatif bir yapıyla masa başında Türkiyeyi bölme çalışmaları gibi görünse de gerçekte asıl oyun kendisine kürt'üm demeyenlerin İsyanı üzerine kurgulanmıştır..

Herkesin bildiği bir gerçek var ki Kağıt üzerinde bu ayrılım oyunu tanzim etmek ve bunu Zaten milliyetçi bir yapıda olanTürkiye halkına kabul ettirecek argümanı bulmak mümkün değildir.
Bunun gerçek olamayacagını gezi refleksi ortaya koymustur.

Gezi olaylarında halk üzerindeki mükemmel refleks potansiyeline şahit olan dış emperyalist güçler bundan faydalanma peşine düştüler.
Fuat Avni denilen Türkiye Cia örgütü ajanlarınca da derinden kanlı dizaynarıyla planlarına bu yönde ağırlık vermeye başladılar.

Fuat Avni her şeyi biliyordu çünkü yazdıklarının çoğunu kendisi planlıyor uyguluyordu.

Biliyorlar ki bir gün bir ayrılık isteniyorsa buna ancak Türkiye halkı beraber yaşama müştereklerinden vazgeçip lanet olsun artık canımıza tak dedi diyerek ayrılmayı talep etmesi ile olacaktır.

Bu normal şartlarda mümkün müdür? elbette Hayır .

Peki ya anormal şartlar hazırlanırsa Çözüm süreci ile başlayan bütün halkın sinir uçlarına dokunan
-Andımızın Kaldırılması,Ne Mutlu Türk'üm yazan tabelalarının indirilmesi
-Cumhuriyete,Atatürk'e sayısız hakaret.
-Yasaklanan,yakılan Türk bayrakları ,
-Meclise girmesi engellenen şehit anneleri,
-Terörist öldürdü diye yargılanan askerler
-Ekranlarda durmadan Türklerin geçmişine sayısız hakaret ve ağır ithamlar Bunun üzerine kurulu güvenliğimizi tehlikeye atan dış politika hamleleri.
-Kırk bin insanın katilini ana muhalefet lideri yapacak kadar densiz söylemler
-Halkın tamamının gözüne baka baka örgütlü cehaletin şımarık özgüveni ve hegemonyasının artırılması.
-Kin kusan sözlerini alay eder gibi durmadan yüzüne haykırmaları,aşşağılayan sözleri.
-Devletin bir bölgeden binlerce kişinin katiline sebep olan terör örgütü lehine Fiilen çekilmesi.Askeri kışlaya ,Polisi karakola hapsetmesi.
-Habur ,Oslo,Diyarbakırda Barzani şöleni.
-Seçim sonra yargılanma korkusuyle kuyrugu tutusan Tayyip'in kendi gelecegi için ülkeyi savaşa sürükleyen saldırgan çırpınışlar

Ve 13 yıl boyunca daha burada saymakla bitiremiyeceğimiz onlarca politikayla vergisini ödediği ,gerektiğinde evladını feda ettiği devleti Elinden silahını , cebinden parasını ,ayağının altından toprağını alıp onur ve gururu ile oynanan yavaş yavaş ısınıp artık kaynama noktasına doğru götürülen Türkiye halkı...

İşte tam olarak Kaos planı seçimlerden önce devreye girmiş, güçlenen örgüt alan hakimiyeti kazanmış ,meclise girmiş,yetmemiş sağa sola saldırmaya başlamış, Anadolu'nun her yerine şehit cenazelerinde Anaların feryatları yükselmeye başlamıştır .Bu şımarık özgüven ve hunharca saldırılar gün geçtikçe Halkı daha irite edici noktaya getirmektedir.

Eskiden siyasiler kavga ederken artık halk gündelik yaşamda da birbiriyle kavga etmeye başlamıştır

Eğer devlet gereğini yapmaz ise bir süre sonra Milletin kendini devlet yerine koymaya başlamaşı an meselesi olacaktır.

Bunun sinyallerini şimdi almıyor olabilirsiniz Ama inanın Bunca sessizlik hiç iyiye işaret değil derken,son şehit cenazeleriyle damla artık taşmaya başlaması an meselesi.

Diğer taraftan damlanın taşması için  provokatörleri iş başına geçip HDP binalarına saldırmaya başlayacaklardır suçlu durumunda olanları mağduriyetle aklama girişimleri başlayacaktır.kendilerine ülkücüyüm diyenlerin ya derin provokatör yada ak partili olabileceklerini unutmamak gerekir.

Yugoslavya'da bire bir bizimle aynı olmasa da bu gerginlik ve sessizlik çok uzun yıllar sürmüştü,Bir an gelmiş ki bir gece önce yemek yediği komşusunun sabah boğazını kesecek kadar nefret patlaması ile uyanmıştır.

Tüm karanlık güçlerin içimizde dolaştığı şu günlerde fay hatlarını kıracak PKK'nın bir sivil saldırısı bombanın pimini çekecektir.

Şunu asla unutmayalım en başından beri söyledim AKP istemeseydi HDP'nin barajı aşması bile mümkün değildi ..

Genel kurmay başkanını tutuklayan adamların, ,
Kendimize üç beş füze atarız diyenlerin ,
Sadece İstanbul Kağıthanede CHP'nin 3500 oyunu AKP' ye aktarabilenlerin
HDP 'nin yüzde 3 gibi bir oyunu yok etmesi hiçte zor olmazdı.Hele kontrolün olmadığı doğu kırsalında

Eğer AKP isteseydi teröristlerin dağdan inip bölgede HDP 'ye oy vermesine engel olabilir ,sandıkların başında ki Pkk 'lıların halka uyguladıkları baskıya izin vermezdi.
AKP'li aşiretlerin ikna odaları kuran HDP 'nin verdiği maddi çıkarın üstünde çok daha büyük çıkarlar sağlayabilir onların HDP 'ye gitmesine engel olurdu.
AKP isteseydi HDP barajı aşamazdı..
İşte Kaos budur ..
Türk milletini ayrıştırmak,parçalamak ,beraber yaşanacak paydaları atmak ve ayrılmaya zemin hazırlamak..
Bu tuzak karşısında hepimiz çok dikkatli olmalıyız.
HDP ve AKP hala koalisyon ve kaos ortaklarıdır herhangi birinin yanında durmak ayrışmanın yanında durmaktır..
bu yaşananlar abbasın başkanlık sevdası olduğu kadar Kendini kurtarmak için Kapitalizmin emirlerine "istediğimizi yapmazsan seni taksime asarız" tehdidine boyun eğmek zorunda kalmasından başka bir şey değildir.

Yoksa işi bitmiş, bileti çoktan kesilmiştir.

Tek görevi Kaos sonrası masada temsili görev yapmaktır..

Sakın sözlerim halkın bunca ihanete sessiz kalmasını istediğim manası taşımasın ,ama dikkatli olmamız gerektiğini bu oyunun bizim üzerimize kurgulandığını da bilelim

..Bıçak kemiğe dayanmadan
Bu oyun kirli oyunu Parti ayırt etmeksizin tüm vatanseverlerin ,Ulus devlet halkın bütünlüğünden, yana olan herkesin görmesi gerekmektedir..
Partizanlık yapmayı bırakıp herkesin partisini bu ana eksende tutması artık vazife olmuştur..
Yugoslavya Devlet başkanı Tito
''Yugoslavya Kristal gibidir bir kere parçalanırsa asla toparlanamaz.'' demişti.

kristal gibiyiz parçalanmayalım.

insan +

https://www.facebook.com/insan-1619324298340133/





EmoticonEmoticon